-
Behandlingar, kurser och föreläsningar
Fröken Bark ger behandlingar, utbildningar och föreläsningar för en fysisk och mental hälsa samt  för själslig och andlig utveckling. Till enskilda individer eller grupper och med en stark tro på den enskilda individens unika behov och förutsättningar. Du kan bland annat få hjälp med:
 
 • trötthet
 • stress
 • mag- och tarmbesvär
 • ångest
 • muskelspänningar
 • huvudvärk / migrän
 • sömnsvårigheter
 • vägledning i livet
 
Betalning sker kontant, via faktura eller via swish-appen (www.getswish.se).
 
Behandlingar
 • En behandling med reikin som utgångspunkt tar ca 75 minuter och kostar 750 kronor inklusive moms.
 • En behandling på distans kostar 400 kr inklusive moms. Då healar jag utan att vi pratar med varandra och sedan skickar jag allt via ett mail efteråt och vi pratar om det behövs. Passar utmärkt till barn och djur, men såklart även till vuxna. 
 • Konsultation och healing på distans. En sittning tar 60-75 minuter och kostar  600 kronor inklusive moms. Vi pratar via telefon eller Skype.
 
Tider och priser för massage, se längst ner på denna sida.
 
Kurser
Hos Fröken Bark kan du ta steg 1 och steg 2 i reiki. Så småningom kommer du även att kunna ta din Master i reiki här. I steg 1 lär du dig grundpositionerna i reikin, du lär dig att ge reiki till dig själv och till andra. Du får tillgång till din egen förmåga att förmedla healing och att förstå begreppet energi. I steg 2 lär du dig distanshealing. Att kunna sända reiki till personer, händelser, möten, djur och vad övrigt du kan tänka dig. Båda kurserna ger en stor personlig utveckling med helande som följd i dig själv för både kropp, själ och ande.
 
Steg 1 kostar 1.500 kr inkl moms
Steg 2 kostar 3.500 kr inkl moms
 
Hör av dig för mer detaljerad information.
 
Reiki
Reiki är det japanska ordet för universiell livsenergi. Då reikin inte har varken trosbekännelse eller doktrin är den inte någon religion. Reiki hjälper till att släppa energiblockeringar med tillhörande känslor, som i sin tur släpper taget om orsakerna till sjukdomen eller obalansen. Som med det mesta i livet behöver reiki upplevas för att förstås och uppskattas. Läs mer på: http://www.alternativmedicin.se/sok/Beh-139.html
 
Kinesiologi
Kinesiologi som betyder tillämpad rörelselära är ett diagnos- och behandlingssystem som inkluderar manuella muskeltester, akupressur, massage av reflexpunkter med mera. Kinesiologi används för att lokalisera kroppens obalanser, ge indikationer om lämplig behandling samt efteråt kontrollera om behandlingen haft önskad effekt. Målet är att återställa kroppens energetiska och strukturella balans. Läs mer på :
 
Kost- och näring
Resultatet av all behandling eller terapi antingen försämras eller förbättras av din livsstil, din kost, din motion, ditt tankesätt och dina relationer. Kosten och näringen är centralt i detta och ofta ett första steg till förändring och förståelse.
 
Massage
Du även få en klassiska massage med healingen, så massagen jobbar på flera plan.
30min, 400 kronor inkl moms
60min, 650 kronor inkl moms
90min, 900 kronor inkl moms
Site Builder drivs av Vistaprint