-
Om Fröken Bark
 
Karin själv skriver:
 
"För nästan tjugo år sedan tänkte jag för första gången medvetet att jag har något jag ska göra i det här livet, men jag har ingen aning om vad. Idag kan jag se vad detta något är och ungefär hur det ska göras. Den där rastlösheten har fått frihet, uppmärksamhet och förståelse. Den har fått växa och är numera en älskad och respekterad chef i mitt liv. Själen.
 
 
Livet fram hit har gått via familjen, skolan, Kanada, högskolan, facket, konsultbranschen, kärleken, fastighetsbranschen, familjebildning, kurser, vänner och mycket, mycket mer. Jag gick en helgkurs i kinesiologi för drygt 10 år sedan som ledde till en Master i Reiki och våren 2010 fick jag möjligheten att säga upp mig från mitt jobb för att ägna mig helt och fullt åt det jag ska ägna mig åt. Att i ett eget företag hjälpa, stödja och driva människor till ett bättre liv och ett högre medvetande.
 
 
Jag lever i Västerås med min stora, härliga familj. Fröken Bark myntades för många år sedan när pizzadegen en middag var bakad av betydlig grövre saker än vetemjöl. Sedan dess har allt av miljömässig eller hälsosam karaktär bifogats bark."
 
"Jag älskar livet och är oerhört tacksam över att få leva det som den jag är!"
 
 
 
Site Builder drivs av  Vistaprint