-

 
Dags för ny kurs - Reiki steg 1!

Nu kommer jag att ordna ännu en kurs i reiki steg 1. Hör av dig med anmälan så bokar jag datum utifrån deltagarna.

Om du är intresserad och nyfiken av att lära dig healing och att ta ett stort steg i att vidga och höja ditt eget medvetande så kan du gå steg 1 i reiki.

Kursen kostar 1.500 kr inkl moms och fika. Vi håller på i två dagar och ca 5 timmar per dag. Välkomna med frågor eller anmälan via karin.pettersen@glocalnet.net, Facebook eller ring på 
073-65 86 405.


Inga massagetider för nu!

Healing, konsultation och vägledning samt kurser rullar på precis som vanligt.

Men på grund av en knäskada kan jag tyvärr inte ta emot några massagekunder på oviss framtid. Ny information kommer upp så snart jag vet mer. Välkomna!


Reiki steg 2, 2017!

Den 12 mars blir det en Reiki steg 2 i Oasen med mig. Det finns en plats kvar. Sms:a, ring, maila eller hör av dig via FB om du vill anmäla dig eller veta mer!

I steg 2 är lär vi oss distanshealing samt har fokus på din intuitiva förmåga.

Steg 2 sträcker sig över en dag, ca 6 timmar. Kursen kostar 3.500 kr inklusive moms och fika.

Hör av dig med anmälan eller frågor!

karin.pettersen@glocalnet.netReiki steg 1!

Om du är intresserad och nyfiken av att lära dig healing och att ta ett stort steg i att vidga och höja ditt eget medvetande så kan du gå steg 1 i reiki.  Kursen kostar 1.500 kr inkl moms och fika. Vi håller på i två dagar och ca 5 timmar per dag. Välkomna med frågor eller anmälan via karin.pettersen@glocalnet.net, Facebook eller ring på 
073-65 86 405.


Konsultation/vägledning och healing på distans!

Vi pratar via telefon eller Skype och jag stämmer av frågor och funderingar du har samt löser upp blockeringar. Det tar 60-90 min och kostar 600 kr inkl moms. 

Hör av dig via mail, karin.pettersen@glocalnet.net, telefon/sms, 073-65 86 405 eller via Facebook. 


Distanshealing!

Vid en distanshealing skickar du ett mail, sms, ringer och bokar en tid och berättar kort vad som ska stämmas av. Sedan healar jag utan att vi pratar med varandra och så skriver jag ner allt i ett mail efteråt och vi pratar via telefon/Skype om det behövs. 

Denna behandling passar väldigt bra till barn och djur som har lite svårare att vara stilla under en hel behandling. Såklart fungerar den utmärkt även för dig som inte kan eller vill komma på en fysisk träff. En distanshealing kostar 400 kr inkl moms. 


Site Builder drivs av  Vistaprint